Tenenanalyse

Tenenanalyse

Tenenanalyseren is een kennissysteem dat het mogelijk maakt karakter, persoonlijkheid en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van tenen te interpreteren. Deze methode is geschikt om zelfkennis op te doen, relaties te doorgronden en het is een welkome hulp bij opvoeding.

Tenenanalyseren is praktisch en direct toepasbaar op verschillende gebieden:

Persoonlijke groei
Tenenanalyseren is een geschikte methode om zelfkennis op te doen. Het biedt je inzicht waar voor jou kansen liggen en eventuele valkuilen. Zo kan het je ondersteunen bij het nemen van beslissingen. Tenenanalyseren helpt je om vanuit jouw eigen kwaliteiten en kracht keuzes te maken die bij jou passen. 

Relaties
Tenenanalyseren biedt handvatten voor het versterken van relaties. Inzicht in jouw eigen persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

Hulp bij opvoeding
Tenenanalyseren is een welkome hulp bij opvoeding. Wanneer opvoeders inzicht krijgen in hun kind kunnen zij bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Beroep/opleiding
Tenenanalyseren geeft jou informatie die van grote waarde kan zijn voor keuzes die je maakt op het gebied van opleiding of beroep.

Hulpverlening
Tenenanalyseren biedt zorgverleners handvatten om zorg op maat te leveren aan de mensen die aan hun zorg zijn toevertrouwd.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over Tenenanalyse?

Bel 06 3811 4516.

Plan een afspraak

Laat ons weten op welke manier wij je kunnen helpen.Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen?

Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Sindryn.