Workshop Tenen analyseren

Workshop Tenen analyseren

Geplaatst op door Thea Kooistra

Afgelopen donderdagavond: Mijn Vuurdoop: mijn eerste workshop tenen analyseren.  

Spannend en ik heb er heel veel zin in. Er komt een gemengde groep dames, de één zeer nieuwsgierig, de ander wat afwachtend en soms een beetje sceptisch….. Zowel de eersten als de laatsten zijn al snel in de ban van het tenen analyseren.

Eerst wat theorie en na de pauze zelf aan de slag en bij elkaar kijken….spannend en toch nog best wel lastig. Er komen veel vragen over problemen bij opvoeding, of eigenlijk over het verschil van inzicht tussen ouders en kinderen. Je kunt aan de vorm, lengte, stand  e.d. zoveel aflezen wat een zeer welkom middel is om elkaar beter te begrijpen.

Ook komt de vraag naar voren wat je ermee kunt met mensen die zichzelf niet (meer) kunnen uiten, zoals mensen met een verstandelijke beperking of dementie. We komen met elkaar tot de conclusie dat je hier best veel mee kunt doen.

Aan het eind van de avond, die voor iedereen, inclusief mijzelf,  veel te snel voorbij gaat, beloof ik om deze avond zeker een vervolg te gaan geven. Wat is het toch leuk om mensen te laten zien waar ik zo enthousiast wat word, ik word hier zo blij van! Dagen later loop ik nog na te genieten van Mijn Vuurdoop, een bijzonder geslaagde avond.

Straks in november komt er weer een workshop. Mocht je mee willen doen, hou dan even de website en Facebook in de gaten.

Andere blogs

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze behandelingen?

Bel 06 3811 4516.

Plan een afspraak

Laat ons weten op welke manier wij je kunnen helpen.Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen?

Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Sindryn.