Faderpaard

Faderpaard

Geplaatst op door Thea Kooistra

Wat maak ik in mijn werk toch mooie dingen mee!

Een mevrouw uit Drenthe kwam bij mij voor een voetreflexbehandeling. Zij had dit nog nooit gehad en liet zich dus maar verrassen met wat er ging komen. Nu laat ik altijd aan de klant over of die tijdens de behandeling wil praten of dat ze het in alle rust willen ervaren.

Deze mevrouw koos voor de rust. Dat duurde echter niet erg lang… Ze deelde stukken uit haar leven met me, behoorlijk intieme zaken.

Het werd een prachtig open gesprek .

Toen ik aan het afronden was sloot ze haar ogen en ging toch nog even in de rust.

Daarna bezorgde ze mij kippenvel!!!

Ze vertelde me dat ik bij haar kanalen opende die meestal gesloten blijven. Alleen als ze zich heel fijn en ontspannen voelt gebeurt dit. Ze had tijdens het afsluiten achter mij een prachtig groot Fries paard gezien, écht met die mooie manen….. Ze vertelde dat het Friese paard zijn eigenaren zelf uitzoekt en het een zeer bijzonder krachtig paard is. Ze zei: “ het lijkt wel een Fader paard…”.

Laat mij nu net een paar weken daarvoor naar een voorstelling zijn geweest met Friese paarden waarbij ik regelmatig in ontroering raakte van de pracht van het Friese paard.

We werden allebeide diep geraakt door deze ontmoeting.

Dan ben ik weer even onder de indruk wat een voetreflexbehandeling teweeg kan brengen. Het doet veel meer dan alleen op fysiek gebied,  en niet alleen bij de klant.

Andere blogs

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze behandelingen?

Bel 06 3811 4516.

Plan een afspraak

Laat ons weten op welke manier wij je kunnen helpen.