een nieuw jaar – nieuwe kansen

een nieuw jaar – nieuwe kansen

Geplaatst op door Thea Kooistra

De eerste dagen van 2018 liggen inmiddels alweer achter ons. Gelukkig hebben we nog 362 dagen te gaan.

Heb jij nog goede voornemens? Ga je nu écht het roer omgooien, je droomreis maken, de partner van je leven vinden, op zoek naar een andere, beter bij jou passende baan, sporten, stoppen met roken?

Ach, eigenlijk willen we allemaal niet meedoen aan de flauwekul van goed voornemens maar stiekem hebben we ze allemaal wel maar durven we ze vaak niet hardop uit te spreken… want ja dan hoort iemand anders het en dan wordt het werkelijkheid!

Tja en waarom spreken we het eigenlijk niet hardop uit, want een verandering zal écht niet plaats gaan vinden als je zelf niet in actie komt!

Die kaart  “ Veranderen zonder handelen brengt géén verandering” trok ik een aantal jaren geleden eens bij een collega die mij een heerlijk shiatsu massage gaf. En werkelijk ik trok die kaart niet één keer maar de twee keer erna dat ik bij haar was weer! En toen kon ik er niet langer omheen. Als ik iets wilde veranderen in mijn, toen niet prettige situatie, moest ik zelf in actie komen.

Dat heb ik gedaan… en al was de weg daarna niet altijd makkelijk, ik heb actie ondernomen en ben nu gelukkiger dan ooit!! Ik heb veel van mijn dromen waar kunnen maken. Ik heb mooie reizen gemaakt, fijne mensen ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt, afscheid genomen van werk en collega’s, een eigen praktijk opgebouwd enzovoort enzovoort.

Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat veranderen niet altijd makkelijk is maar het kán! Je hebt een dosis doorzettingsvermogen en lef nodig. Maar als je er écht klaar voor bent, deel dan je voornemens met anderen om je heen, spreek ze hardop uit. Je zult merken dat de eerste keer dat je het uitspreekt eng is maar hoe vaker je het uitspreekt hoe meer dat je er zelf in gaat geloven en hoe sterker je wordt.

 

Kom op ga je dromen waarmaken!!

Het is de moeite waard!!

Jij bent de moeite waard!!

 

Maak 2018 tot jouw jaar, je hebt nog 362 dagen te gaan!!

Andere blogs

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze behandelingen?

Bel 06 3811 4516.

Plan een afspraak

Laat ons weten op welke manier wij je kunnen helpen.