Aan de slag met veel energie na een heerlijke vakantie

Aan de slag met veel energie na een heerlijke vakantie

Geplaatst op door Thea Kooistra

Zo, na een heerlijke vakantie vandaag maar weer vol vernieuwde energie aan de slag. Vanavond de laatste voorbereidingen getroffen voor de workshop tenen analyseren die ik volgende week (donderdag 29 september) geef in Oosterwolde. Al een aantal jaren verdiep ik mij in voeten. Dat komt natuurlijk omdat ik door de voetreflex behandelingen die ik geef ontzettend veel verschillende voeten door mijn handen krijg.

Het is bijzonder interessant om soms ook erg handig als je aan iemands voeten al kunt zien hoe iemand een beetje in elkaar steekt. Een stuk karakter en persoonlijkheid is goed waar te nemen. Het mooie eraan is dat er nog flexibiliteit in de tenen zit. Dus er is nog verandering mogelijk. Je kunt  bij kinderen vaak zien dat ze in een bepaalde fase even niet goed in hun vel zitten. Dan kan ik ouders vaak mooie adviezen mee geven over hoe een kind te benaderen. Na een  poosje zie je dat de stand van de tenen weer verandert en dat het kind weer beter in z’n vel zit. Zo mooi!

Bij oudere mensen vertellen voeten, of eigenlijk de stand en vorm van de tenen, mij een heel levensverhaal………ook erg bijzonder om te zien.

Kortom is tenen analyseren een prachtige methode wat mij zeker vreugde schept en hopelijk de deelnemers van de workshop ook.

Tags: verhaal

Andere blogs

Meer informatie

Wil je graag meer informatie over onze behandelingen?

Bel 06 3811 4516.

Plan een afspraak

Laat ons weten op welke manier wij je kunnen helpen.Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen?

Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Sindryn.